Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Saf tuzdan strüktürlmış ve kolay bir kullanıma iye olan kayaç tuz lamba bulunmuş olduğu ortama katkısızladığı biraşırı yarar vardır. Etrafına yaydığı negatif iyonlar sayesinde havadaki bakterileri öldürür ve ortama tüvanalık şimendifer. Bulunmuş olduğu âlemın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma yardımıyla olumsuz iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan olumsuz iyonlar düzlemın havasını bileğteamültirir.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kabil katıksız tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, yürekine yerleştirilen ampulün sıcaklığı yardımıyla kolayçe ısınıyor ve bu sayede ortama negatif iyonlar yayılmasını sağlamlarken aynı zamanda vasatın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Fiziki, ruhsal, kimyasal ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde pozitif etkisi kabilinden adetlamayacak kadar çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunmuş olduğunuz dünyaın hava standardını iyileştirmek ve almak ciğerin harika bir doğal çekicilik temizleyicisidir.

Dem darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da gamsız soluk almasını sağlamlamaktadır.

Sevdiklerinize bezemeli bir tuz lambası hediyelik arıyorsanız birbirinden farklı boyutlarda ve layihamlarda üretilen tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz. Tabii ve pürüzlü kayaç tasarımlarının cenahı esna çeşitli şekillerde fiillenen birbirinden şık düşüncemlara ehil lambaları, hayatınızı renklendirecek dizaynlarla ÇciğerekSepeti tuz lambası sayfasında bulabilirsiniz.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları negatif iyonlar sebebiyle havaın enerjisini bile bileğmeslektirebiliyor.

Sağlığımızı tehtit eden pozitif iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği olumsuz iyon tuz lambası yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Hangi boyutta ve kaç tane tuz lambası kullanılacağı top evin boyutuna kapalıdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir pare tuz lambası koymaktır. Ancak dilerseniz sadece mecra odanızda yahut salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu büsbütün sizin tercihinize ilişkilı bir durumdur.

Tuz lambalarının öteki bildiğimiz lambalardan en önemli başkalıkı keyif evet da şifa üzere tuz lambası kullanılıyor olmasıdır.

Dekorasyon yerında da etkili olarak rol kırmızıırlar. tuz lambası tuz lambasının faydaları gece lambası

tuz lambası Teneffüs Yolu Emrazına İyi tuz lambası Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile özen çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı olumsuz iyonlar teneffüs yolları emrazına elleme gelmektedir.

Tuz lambaları kucakin ısıya dayanıklı ve uzun mevkut çkızılışma kapasitesi olan ampul kullanmanız gerektiğini de ihmal etmeyin.

Begonya Kanayaklı YouTube kanalımıza da abone olarak bizlere dayak verebilir, nispet çekici sineeriklerimizi izlem edebilirsiniz: Reklamlar

Şayet oda veya bulunmuş olduğunuz düzın kapı ve penceresi umumi olarak bulutsuz ise lambanın yaydığı olumsuz iyon yer kocalediği dâhilin çok şu denli tesirli olmayacak ve gürlük nispetı düşecektir.

Report this wiki page