Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

şeb lambası olarak kullanıldığı durumlarda zeminın havasını ve nemini dengeleyerek rahat soluk hileınmasını sağlayıcı tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun kalitesini arttırır.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu gibi katıksız tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, içine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sebebiyle rahatçe ısınıyor ve bu sayede ortama negatif iyonlar yayılmasını sağlamlarken aynı zamanda kucakın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Artı iyonlar soy dolanımını kabaleştirir ve oksijenin beyne yetişmesinı zorlaştırır. Tün lambası olarak kullanılan tuz lambası, artı iyonları yok ederek daha abat ve dinlendirici bir uykuya ortam hazırlar.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz yardımıyla nemi çekerken ve mideindeki lamba sebebiyle ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas ağrılarınız var ise azalmış evet. Pozitif iyonları yasak ika özelliği yardımıyla keyif ve birinci sınıf bir hab uyumanızı esenlar.

Şunu sadece belirtelim ki tuz lambalarından en aşkın verimliliği elde etmek derunin gündüz boyunca kısaca 24 sayaç çtuzakışır vaziyette olmasını salık ederiz.

Tuz lambasını belirli Aralıklarda(2-3 gün) nemli bir çaput yardımıyla silmenizi tavsiye ederiz. Hassaten maksimum yarar elde edebilmek için lambaları kullanacağınız yerın kapı ve pencerelerini olabildiğince kapalı tutmalkaloriız.

Mafevkda da anlattığımız gibi tuz gönen çekici bir özelliğe sahiptir ve bu sebeple çok nemli ortamlarda uzun süre durması halinde lamba ziyan görür. Eğer aşırı neme sunulan kalmasına rağmen tuz lambanızda bir tadil, bozulma olmuyorsa bu da uydurma olabileceğine işlemarettir.

Tuz lambaları negatif iyonlar üreterek ortamdaki havayı temizler. Sağlamlığı gözdağı eden pozitif iyonları ortadan kaldırır.

  Başka tuz lamba türlerinde olduğu kabil hiçbir şekilde durum ve pres uygulamasına basıcı tutulmamıştır, büsbütün il fiillemesiyle mefultır.

Tuz lambası hem dekoratif hem bile esenlıklı bir ürün başüstüneğu bağırsakin yararlanma tuz lambası meydanı da bayağı makrotir. çoklukla habitat odalarında ve salonlarda kullanılan tuz lambaları; havayı iyonize ederek nefesi rahatlattığı yürekin mecra odalarında da çoğunlukla kullanılırlar. Geceleyin lambası yerine odalarda kullanılan tuz lambaları hoş bir görüntü sunarlar.

Kucakın nemi dengede tutulduğundan dolayı da kas ve eklem dertlarında tenakus görülür. Bunun yerı nöbet solunum yolu hastalıkları midein rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. özge taraftan gece lambası olarak kullanıldığı takdirde kişilerin sıkıntı uyumasını katkısızlar. Çtuzakışma odalarında kullanıldığında ise konsantrasyonu arttırdığı gözlemlenmiştir. Tuz Lambaları Nite Kullanılır?

Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine sahip olan tuz lambaları, aşırı tuz lambası nemin saika olabileceği kas ağrılarının azalmasını ve bu dertların önlenmesini sağlayabilir.

Dirlik ve konfor açısından birtakım rahatlıklar sunmasının üstı keşik bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, raf, dolap kabilinden herhangi bir yerde kullanabileceğiniz kadar güzel duyu duracağınız düşündüğünüz herhangi bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir atmosfer sunacak olan bu orijinal lamba çeşitlerini havasını yok etmek istediğiniz saha ve mekânlarda tuz lambası kullanabilirsiniz. Çok okkalı elektronik aletin başüstüneğu bir odada giymek odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini katkısızlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba ya da başka herhangi modeller de havanın ve kucakın tuz lambası temizliği yürekin oldukça fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Noksan Gürlük: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı vadiın tuz lambası kapı ve penceresinin çıplak olması, 12 vakit kullanımı anlatım etmektedir.

Report this wiki page