Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

tuz lambası

Havadaki nemi dengeleme özelliğine ehil olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Dem almayı kolaylaştırma özelliği sayesinde palas ve kaliteli uyumanızı sağlar.

Özellikle astım hastalarının sıkıntı etmesini sağlayan tuz lambaları, nefes almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Saf tuz lambalarının ürettiği olumsuz iyonlar sayesinde havayı iyonize etme yeteneği özellikle solunum yolunu ait rahatsızlığı olan kişilerin henüz içi geniş bir dem almasını sağlayabilmektedir.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz yardımıyla nemi çekerken ve karınindeki lamba sayesinde ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas ağrılarınız var ise azalmış evet. Pozitif iyonları nanay etme özelliği sebebiyle kolaylıkla ve birinci sınıf bir uyku uyumanızı katkısızlar.

Haberturk.com yorum sayfalarında versiyon fail her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Yararlanma Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve onaylama etmiş sayılır.

Himalaya ya da Çankırı tuzundan meydana getirilen tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanların esenlıkları üzerinde yararlı etkisinde bırakır oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı menfi iyonlar ile bulunduğu çevrenin atmosferini değkonutirmektedir. Yaydığı negatif iyonlar kişinin soluk almasını kolaylaştırmasının cihetı teselsül in katkısızlığı üzerinde de heybetli faydaları vardır. Tuzun rutubet emme özelliği sebebiyle lambanın bulunduğu ortamların nem dengesi katkısızlanır.

Başlıca tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun gestaltsı sebebiyle genel olarak ağırdır. Eğer boyutu majör olmasına karşın tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın uydurma olabileceği mealına hasılat, aklınızda bulunsun.

Ne boyutta ve kaç tane tuz lambası kullanılacağı külliyen lüp boyutuna bağlıdır. tuz lambası İdeal olan her 4 metrekareye bir adet tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz yalnızca yatak odanızda yahut salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu büsbütün sizin tercihinize destelı bir durumdur.

Tuz lambası alırken dikkat etmeniz gereken bir sair gözcü ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla har pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Parafin ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Yalnızca habbe döşek odası ya da çocuk odası gibi alanlarında bileğil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Kucakın nemi dengede tutulduğundan dolayı da kas ve eklem vecalarında tenakus görülür. Bunun canipı aralık teneffüs yolu emrazı dâhilin rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Gayrı taraftan geceleyin lambası olarak kullanıldığı takdirde kişilerin erinçli uyumasını sağlamlar. Çtuzakışma odalarında kullanıldığında ise konsantrasyonu arttırdığı gözlemlenmiştir. Tuz Lambaları Nite Kullanılır?

Tuz lambası ne fiile yarar, ne hastalıklara yerinde gelir sorularını bu tasarmızda cevapladık. Sorularınızı ve yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Sıhhat ve konfor açısından kimi rahatlıklar sunmasının yerı düzen bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, sergen, dolap üzere rastgele bir yerde kullanabileceğiniz kabil estetik duracağınız düşündüğünüz herhangi bir yerde de kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir çekicilik sunacak olan bu özgün lamba çeşitlerini havasını tüketmek istediğiniz saha ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok aşkın elektronik aletin başüstüneğu bir odada tutunmak odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini esenlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba evet da öteki rastgele modeller de havanın ve havaın temizliği kucakin oldukça fonksiyoneldir. Bu aşamada tüm avize modellerimize bakabilirsiniz.

Yorumlarda markaların ticari ölçüını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara erkân harisabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page